Home » Blog » Extra Informatie » Ervaring Cliënt
Positieve Client

Ervaring Cliënt

door | 9 nov, 2020 | Extra Informatie

Hallo Allemaal,

Ruben heeft me gevraagd om mijn ervaringen over de energetische behandelingen op te schrijven. In deze blog vertel ik over het ontstaan van een zenuwachtig gevoel dat uiteindelijk een paniekaanval werd, mijn ervaringen voor en na zijn behandelingen. Het stukje tekst hieronder is daar het resultaat van. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. Veel plezier met lezen!

Ontstaan klacht:

In 2015 ben ik samen met twee vriendinnen op vakantie geweest. Wat me daar overkwam was iets dat me mijn hele leven zou achtervolgen. Ik heb daar mijn eerste ‘paniek aanval’ ervaren. Dit begon met een zenuwachtig gevoel en dit werd zo erg dat ik dacht dat ik ‘dood’ ging.

Na gesprekken te hebben gehad bij de psycholoog en meerdere malen met dezelfde klachten op de spoedeisende hulp te hebben gezeten, dacht ik dat ik de paniekaanvallen wel onder controle had.

Op het moment dat ik weer op het punt stond om op vakantie te gaan voelde ik een zenuwachtig gevoel naar boven komen. Dit zorgde ervoor dat ik liever niet meer op vakantie ging. Thuis zijn gaf me een veiliger gevoel. Ik ben op vakantie blijven gaan en uiteindelijk kreeg ik na veel moeite dat zenuwachtige gevoel onder controle. Helaas bleef ik continue met dit zenuwachtige gevoel bezig en dit ervaarde ik al onprettig. Het voelde aan alsof ik constant opgejaagd werd en ik had hier totaal geen invloed op.

Als gevolg hier op kreeg ik een aantal maanden geleden last van totale gevoelloosheid/lusteloosheid. Er is niets zo erg als nergens meer zin in hebben en nergens meer van te kunnen genieten. Ik kon zelf niet meer van de kleine dingen genieten. Mijn eerste gedachte was: “ik ben depressief”, terwijl ik niet het gevoel had dat ik depressief was. Er was helemaal geen gevoel meer aanwezig. Ik heb zelf ook wat medische kennis in huis en daardoor dacht ik dat het door de hormonen kwam die door mijn spiraal afgegeven werden. Ik heb mijn spiraal laten verwijderen in de hoop dat dit effect zou hebben op mijn klachten. Jammer genoeg hielp dit niets.

De behandelingen:

Ik ervaarde pas verandering in mijn klachten toen ik bij Ruben terecht kwam. Ruben is een energetisch therapeut. Ik had toen geen flauw idee wat dit inhield en nog steeds vind ik het lastig om te begrijpen hoe goed je met deze lichaamsenergie kunt werken.

Het voornaamste probleem was dat ik dingen die in het verleden gebeurd waren, ergens had verstopt. Dit houd in dat ik deze gebeurtenissen niet verwerkt waren. Doordat deze gebeurtenissen niet verwerkt waren zorgde dit voor spanning in het lichaam en dat resulteerde in dit opgejaagde gevoel en blokkades in bepaalde energie stromen. Deze blokkades zorgde er ook voor dat mijn gevoel onderdrukt werd. Ik sloot me onbewust af voor alles wat me nog pijn zou kunnen doen.

Mijn doelstelling was: Met een gerust gevoel op vakantie gaan en zorgeloos van de vakantie kunnen genieten. Een paar maanden later ben ik op vakantie gegaan. Ik kan je vertellen dat ik nog nooit met zo’n relax gevoel op vakantie ben geweest. Gedurende vakantie heb ik er geen enkel moment aan de paniekaanvallen gedacht. Soms was ik me er zelfs van bewust dat ik me super goed voelde. Ik heb sinds deze vakantie ook echt weer het gevoel terug gekregen wat ik voor de paniekaanvallen altijd had. Ik kan me weer verheugen om op vakantie te gaan.

Wil je meer weten over de energetische therapie en welke klachten ik nog meer behandel klik dan op deze link.
Vond je dit een interessante blog en wil je meer recensies lezen? Klik dan hier.

Over mijn Blogs

Ik probeer hier iedere maand een nieuwe blog te plaatsen. De thema’s van de blogs zijn:

-Onderwerpen waar ik zelf mee bezig ben.
-Onderwerpen die ik interessant vindt.
-Onderwerpen die ik graag met iedereen deel.
-Zelfhulpoefeningen.

Veel lees plezier gewenst!

Gerelateerde artikelen

De impact van COVID-19 op het lichaam

De impact van COVID-19 op het lichaam

Deze blog gaat over de impact van COVID-19 op het lichaam. Dit is wat ikzelf ervaren heb in de tijd dat ik niet mocht werken. Hierin geef ook nog wat tips hoe je het beste met bepaalde situaties om kunt gaan. Meer weten? Lees gauw verder!

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin