Home » Blog » Geen categorie » Het jaar van de veranderingen: 2020
Het jaar van de verandering

Het jaar van de veranderingen: 2020

door | 10 nov, 2020 | Geen categorie

Beste lezers, 2020 is alweer even aan de gang, vandaar dat ik even een stukje wil schrijven over de veranderingen van 2020. Deze veranderingen zijn in december al van start gegaan. Nu dat het even de tijd heeft gehad om te landen wil ik het ook met jullie delen.

Start praktijk zuid-Limburg:

Ik ben twee jaar geleden in April begonnen met mijn praktijk op te starten. Dit deed ik op twee locaties. In Horn bij mijn vader in de praktijk en in Meerssen bij het bedrijf: TEN the lifestyle company. Daarbij ging ik iedere maand naar de therapeut die mij opgeleid heeft in de energetische kunst Jin Shin Jyutsu, genaamd Leon Bemelmans.

Leon is vanaf vorig jaar bezig om wetenschappelijk onderzoek te doen naar de invloed van energetische therapie op klachtenbeelden zoals kanker en MS. In dat onderzoek wil hij bijvoorbeeld mensen met kanker 50 keer behandelen in een korte tijd. Nu heeft Leon naast het onderzoek ook nog een goedlopende praktijk en aangezien een dag maar 24 uur heeft kwam Leon handen te kort. Dat is dan ook de reden geweest dat Leon mij in december benaderd heeft om in 2020 samen te gaan werken in zijn praktijk in Valkenburg.

Nu is het zo dat ik een x aantal jaar geleden met Leon in aanraking ben gekomen omdat ik zelf niet lekker in mijn vel zat. Dit staat meer uitgebreid beschreven bij de persoonlijke informatie. Via Leon ben ik zelf ook energetische therapie gaan studeren. Mijn droom was altijd om te mogen samenwerken met de persoon die mij zo goed heeft kunnen helpen. Inmiddels werk ik 3 dagen in Valkenburg en doe ik ook mee aan het onderzoek.

Onderzoek Jin Shin Jyutsu:

Het onderzoek bestaat uit meerdere delen. Zo zijn 5 mensen met kanker aan het behandeltraject begonnen. In dit traject worden de cliënten 2 a 3x per week behandeld. Leon is hierin natuurlijk de hoofdbehandelaar, maar ik probeer zoveel mogelijk te ondersteunen daar waar het gaat. In week 5 is Leon bijvoorbeeld naar Litouwen geweest om wetenschappelijk onderzoek te doen. In die week heb ik veel cliënten die meedoen aan het onderzoek overgenomen en zelf behandeld.

Locaties:

Doordat de locatie Valkenburg erbij is gekomen ben ik tijdelijk op 3 locaties aan het werk. Valkenburg is locatie 1. Locatie 2 is bij TEN de lifestyle company in Meerssen. Daar werk ik nog 1 dag, namelijk op de donderdag. Ik zal bij TEN door blijven werken tot eind Juni op de donderdag. Daarna is de bedoeling dat ik vanuit Meerssen helemaal over ga naar Valkenburg. Locatie 3 is nog altijd in Horn. In de praktijk van mijn vader ben ik nog 2 avonden aanwezig. Dit kan op de maandag, dinsdag of woensdag zijn. In Horn wil ik uiteindelijk op de donderdag gaan werken zodat ik de avonden komen te vervallen, maar dit zal stapsgewijs gaan gebeuren.

Wil je een keer langskomen voor een behandeling dan kan dat in midden- en zuid Limburg. Nadat ik zo goed als gesetteld was op mijn drie locaties kwam er een grote verandering in 2020 over de wereldbevolking heen waar niemand rekening mee had kunnen houden namelijk het COVID-19 virus. Hierover wil ik wat dieper in gaan in mijn volgende blog, aangezien hier meerdere factoren meespelen die er voor kunnen zorgen dat mensen klachten ontwikkelen door de omstandigheden.

Gerelateerde artikelen

Blootstelling aan 5G

Blootstelling aan 5G

De blog gaat over 5G en wat voor effecten dit kan hebben op het lichaam. Dit is niet door mijzelf geschreven maar ik vond het wel het delen waard. Meer weten? Lees gauw verder!

lees verder
Wat is mijn kracht?

Wat is mijn kracht?

In deze blog heb ik het over mijn eigen kracht. Daarin vertel ik hoe ik behandel en hoe dat het lichaam in mijn visie reageert op mijn behandelingen. Meer weten? Lees gauw verder!

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin