Home » Blog » Geen categorie » Wat is mijn kracht?
Wat is mijn kracht

Wat is mijn kracht?

door | 9 nov, 2020 | Geen categorie

Beste Lezers, in deze blog wil ik het gaan hebben over mijn eigen kracht. Ik ben er van overtuigd dat ik de kracht bezit om ervoor te zorgen dat men lekkerder in zijn vel gaat zitten. Wanneer ik iemand behandel heeft dit een positieve invloed op de cliënt zijn gemoedstoestand. Dit heeft dan ook een positieve invloed op de kwaliteit van leven. Ook zorg Ik samen met mijn cliënt ervoor dat er ruimte ontstaat in het hoofd en in de rest van het lichaam. Mijn doel als energetisch therapeut is dan ook het helpen van mensen, ervoor zorgen dat ze weerbaarder worden en dat ze zonder moeite hun leven kunnen leiden.

Mijn kracht:

Ik liep voorheen zelf ook regelmatig over. Dit resulteerde in emotionele uitbarstingen en het gevoel van onbegrip. Mijn gedachten en gevoel stonden niet meer in balans. Hierdoor nam mijn hoofd de regie in handen. Wat er weer voor zorgde dat mijn hoofd chaotisch werd.

Door al deze klachten/problemen kwam ik uiteindelijk in aanraking met energetische therapie. Doordat ik regelmatig energetisch behandeld werd ervaarde ik meer rust in mijn lichaam. Uiteindelijk zorgde dit voor een vermindering in mijn klachten . Ik werd weerbaarder en kon met veel meer gemak mijn leven leiden.

Doordat mijn eigen klachten ook behandeld zijn met deze energetische therapie weet ik heel goed wat voor invloed deze behandelingen op een persoon kunnen hebben.

Dit is dan ook mijn eigen motivatie geweest om als energetisch therapeut aan de slag te gaan. Mijn doel was: het gevoel wat ik heb mogen ervaren tijdens de energetische behandelingen over dragen aan mijn cliënten. En er zo voor te zorgen dat men van de klachten af komt.

Ontstaan klachten:

Door de maatschappij waar we in zitten vergeten we vaak aan ons zelf te denken. Ons hoofd staat nooit stil. Dit zorgt ervoor dat we andere zaken belangrijker vinden dan onszelf. We cijferen onszelf weg en staan niet meer op prioriteit nummer één. We blijven maar doorgaan en luisteren niet meer goed naar ons eigen lichaam. Deze bovengenoemde  factoren bij elkaar zorgen dan ook voor constante stress.

Deze constante stress zorgt ervoor dat het lichaam niet meer tot rust kan komen. Dit heeft dan weer invloed op het herstel in het lichaam, waardoor we steeds verder over onze eigen grens gaan. Des te langer dit aanhoudt des te meer spanning er op het lichaam komt te staan. Dit zal ervoor zorgen dat er steeds meer klachten manifesteren in het lichaam. 

De oplossing (Mijn kracht):

Het lichaam is bij de meeste constant geactiveerd (in beweging). We geven het lichaam geen rust meer. Door middel van de energetische behandelingen die ik geef zorg ik ervoor dat je lichaam ontspant, tot rust komt en herstelt. Je zet het lichaam vanuit een stresshouding (activeringsproces, fight/flight) in de ontspanning/rusthouding. Dit zorgt ervoor dat het lichaam van binnen uit op kan gaan ruimen. Hoe meer ruimte je creëert in het lichaam des te meer herstel  er kan ontstaan, aangezien de energie vrijer kan stromen. Dit heeft dan ook weer een positieve invloed op de spanning in het lichaam, aangezien deze beter afgevoerd kan worden.  Hierdoor nemen de klachten af en verbeterd onze kwaliteit van leven.

De kracht van mijn behandelingen is het behandelen van de oorzaak. Wanneer de oorzaak van de klacht niet behandelt wordt zal de klacht telkens weer terug komen. Vaak is het zo dat de oorzaak van de klacht door meerdere factoren in stand gehouden wordt. Dit kunnen je gedachten, emoties, immuunsysteem, verwerkingsproces etc. zijn. Het ene reageert op het andere. Een voorbeeld hiervan is het chronisch nadenken. Vaak spelen er emoties op de achtergrond mee die de gedachten in stand houden. Maak je alleen het hoofd leeg en pak je deze emoties niet aan dan zal het hoofd nooit tot rust kunnen komen. Je zult dus alle factoren (oorzaak) moeten behandelen zodat de klachten verminderen en uiteindelijk wegblijven.

Wil je meer weten over de invloed van energetische therapie of wat dit voor jou kan betekenen? Klik dan hier.
Meer weten over de weg die ik heb afgelegd tot energetisch therapeut? Klik dan hier.

Tips om je hoofd leeg te maken
Tips om je emoties uit te balanceren.

Zie je liever eerste de ervaringen van cliënten? Klik dan hier.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin