Energetische therapie Valkenburg

Benieuwd naar wat energetische therapie jou te bieden heeft? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek in Valkenburg.

Energetische therapie Valkenburg

Energetische therapie is een therapie met een hollistische visie van het lichaam. Dat wilt zeggen dat we het lichaam als een geheel zien. Onze emoties, gedachten, fysieke gesteldheid en energie staan met elkaar in verbinding. Op het moment dat in een van deze systemen een onbalans of klachten ontstaan heeft dit invloed op rest.

Wanneer we klachten ervaren is dit een signaal van het lichaam dat aangeeft dat er iets moet veranderen. Er staat spanning op het lichaam en deze spanning zorgt voor de klachten. Op het moment dat je luisterd naar deze spanning/klachten kun je er achter komen waarom het lichaam op deze manier reageert. We moeten dan ook bewust naar ons lichaam luisteren of hier verder mee te kunnen.

De Energie in het lichaam:

De energie die door ons lichaam stroomt wordt ook beïnvloedt door deze spanningen. Wanneer er veel stress of spanning op het lichaam duwt, dan zal de energie minder goed door het lichaam kunnen stromen en daardoor het lichaam minder goed van energie kunnen voorzien. We voelen ons minder fit, zijn sneller emotioneel of geïrriteerd, het hoofd loopt vol met gedachten en we kunnen ons niet meer goed concentreren.

Doormiddel van de energetische therapie die ik toepas in Valkenburg, kun je deze klachten aanpakken en oplossen. Ik laat de energie beter stromen en dit zorgt ervoor dat het lichaam deze spanning opruimt. Hoe meer ruimte je creëert in het lichaam des te bewuster wordt je van je eigen lichaam. Wanneer weten wat er in ons lichaam speelt kun je hier ook sneller naar gaan handelen.

Meer weten? Wacht dan niet langer en meld je aan voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Hierin leg ik uit hoe dat ik te werk ga en welke klachten ik kan behandelen.

 

Ruben Oosterbosch Energetische Therapie

Na lange tijd klachten en veel therapieën geprobeerd te hebben, ben ik bij Ruben terecht gekomen. Hij vertelde me wat de oorzaak van mijn klachten was en hoe ik hier het beste mee om kon gaan. Na een paar behandelingen voel ik me al stukken beter.

Naam: Dhr. Cranenbroek

 Door de zachte manier van behandelen en de huiswerkopdrachten die Ruben tijdens de behandeling meegeeft. Zit ik stukken beter in mijn vel dan voorheen. Ik had nooit gedacht dat energetische therapie zo goed zou werken.

Naam: Dhr. Jeurissen

Energetische Therapie

De Energetische therapie die ik in Valkenburg gebruik in mijn behandelingen heet: Jin Shin Jyutsu. Dit is een energetische behandelkunst die ontstaan is in Japan en via Amerika in nederland terecht is gekomen. Doormiddel van handopleggingen zorg ik ervoor dat de energie in het lichaam beter gaat stromen.

Zie je lichaam als een grote accu en mijn handen als startkabels. Wanneer de accu niet goed loopt heb je een externe bron nodig om weer beweging in de accu te krijgen. Door dan een andere accu aan te sluiten met de “startkabels” kun je invloed uit oefenen op de energiebanen van de cliënt.

Jin Shin Jyutsu

Je kunt deze therapievorm vergelijken met accupressuur. De meeste mensen hebben wel eens van accupuncture gehoord. Accupuncture is ook een behandelmethode op energetisch vlak. Bij accupuncture worden er kleine naaldjes op de energiebanen gezet, deze naaldjes zorgen er dan voor dat de energie beter gaat stromen. Bij accupressuur wordt dit niet met naaldjes gedaan maar met de handen.

Ik ben van mening dat wanneer je met je handen werkt in plaats van met naaldjes, je beter ervaart wat er met de energie in het lichaam gebeurt. Dit zorgt ervoor dat je sneller naar deze veranderingen kunt handelen en een beter resultaat kunt boeken.

 Naast Jin Shin Jyutsu gebruik ook nog andere energetische therapie vormen. Meer informatie hierover vind je hier. Ben je benieuwd naar energetische therapie en wat die voor jou en je klachten kan betekenen? Meld je dan vandaag nog aan voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek, zodat we samen kunnen kijken hoe je hier het beste mee aan de slag kunt gaan.

N

Vergoeding

Energetische therapie valt onder de alternatieve geneeswijze.     Ben je aanvullend verzekerd en heb je alternatieve zorg in je pakket zitten dan worden de behandelingen meestal geheel of               gedeeltelijk vergoed.                Dit heeft met de polisvoorwaarden van je zorgverzekering te maken.

Energetische Therapie Valkenburg

10 + 15 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bedrijfsgegevens:

 Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch
 Plenkertstraat 80
 6301 GN, Valkenburg
 +316 22492585
 info@rubenoosterbosch.nl
 www.rubenoosterbosch.nl

AGB Zorgverlener: 90105683
AGB Praktijk: 90064954
KvK-nummer: 71255451
VBAG: 21807008

Energetische therapie Valkenburg

Neem via het bovestaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een energetische behandeling in Valkenburg.