Mini-Wiki Energetische Praktijk Ruben Oosterbosch

In deze Mini-Wiki wil ik uitleg gaan geven over de klachten die we kunnen ervaren. Ik wil uitleg geven over: - het ontstaan van klachten - hoe het lichaam hier op reageert - wat we hier aan kunnen doen - wat de klacht is (Zie voorbereiding) - waarom deze klacht ontstaan is. - hoe, wat. waarom, welke, etc.
  1. Tips voor een gezonde levensstijl
  2. Wat betekenen mijn klachten?
  3. Wat houd energetisch therapie/werken in?
  4. Wat is stress/spanning?
  5. Wat zijn emoties?

Artikelen

Tips voor een gezonde levensstijl

Onder deze categorie van mijn mini-wiki ga ik proberen zoveel mogelijks tips te geven die een positieve/goede invloed kunnen hebben op de kwaliteit van leven (jou levensstijl). We hebben allemaal wel eens hulp nodig. Natuurlijk wil je dit probleem eerst zelf proberen...

Wat is stress/spanning?

Dit is een vraag die vele van ons zich wel eens afvragen. Je hoort wel eens van iemand: “ik heb veel stress op het werk” of “die situatie was zo stressvol”, maar wat houdt dit nou precies in? Je kunt meerdere antwoorden op deze vraag geven. Er...

Wat zijn emoties?

We ervaren ze allemaal dagelijks: Onze emoties. Daarmee bedoel ik niet het gevoel, maar de reactie op dagelijkse gebeurtenissen. Je hebt positieve en negatieve emoties. Stel je nou eens voor: je begint je dag goed. Wanneer je naar buiten kijkt schijnt de zon en het...

Wat houd energetisch therapie/werken in?

Wanneer ik nieuwe mensen leer kennen is altijd een van de eerste vragen: Wat doe je voor werk? Wanneer ik dan als antwoord geef dat ik een eigen praktijk heb en energetisch therapeut ben dan word ik regelmatig vragend aangekeken. In de westerse wereld is dit namelijk...

Emotie: Woede

Wanneer je bij mij onder behandeling bent of bent geweest dan heb je me vast en zeker horen praten over het vasthouden van desbetreffende vingers. Vanuit de behandelingen die ik toepas genaamd: Jin Shin Jyutsu blijkt het zo te zijn dat het vasthouden van bepaalde...